شیر دوشی با دست

نحوه آماده ساختن پستان گاو برای انجام شیردوشی :

قبل از انجام عمل دوشیدن ، باید پستان گاو را برای این کار آماده ساخت .

عملیات مهمی که در این زمینه باید انجام شود بشرح زیر است :

– تمیز کردن پستانک ها و تمامی پستان به طوری که هر گونه ناپاکی و آلودگی پستان زدوده شود که در حین دوشش موجبات آلوده شدن شیر را فراهم نیاورند .

– کنترل ورم پستان با دوشیدن قدری شیر از هر پستانک

این اعمال باعث می شود که گاو آماده شیر دادن شده ، شیر خود را رها سازد .

– در شیردوشی با دست ، شیر دوشیده و جمع اوری شده در سطل احتمال کثیف و آلوده شدنش به وسیله گرد و خاک و اشغال و کود و غیره بیش از شیردوشی با ماشین است.
بنابراین باید نسبت به تمیز کردن پستان فوق العاده اهمیت داده شود .

– پستان گاوها را می توان به وسیله دستمال یا حوله خشک و پاکیزه ای تمیز کرد
به خصوص موقعی که در مرتع تعلیف می کنند
و یا در طویله های نیمه باز نگاهداری می شوند ، به طرز مطلوب و رضایتبخشی تمیز کرد .

تمیز کردن پستان گاو به طریقه خشک وقت کمتری می گیرد و خطر انتقال آلودگی های میکروبی را از گاوی به گاو دیگر نیز تقلیل می دهد .ولی وقتی که پستان گاو کاملاً کثیف باشد ، ضروری است که آنرا با مایع ضد عفونی کننده پستان شستشو داد تا از اتقال عوامل مرضی جلوگیری گردد . شستشوی پستان گاو باید بوسیله آب نیمه گرم و یک پارچه تمیز انجام گیرد .

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.