شیردوشی بادست

شیر دوشی با دست و شرایط آن:

– عمل شیر دوشی با دست باید در طرف راست انجام پذیرد و با خوشرفتاری و ملایمت شروع گردد.

– شیر دوشی با دست را بهتر است ابتدا با پستانک های قدامی شروع نموده و سپس پستانک های خلفی را دوشید.

– درابتدا برای اینکه پستان تحریک شود، باید آنرا ماساژ داد تا به اصطلاح رگ کرده وشیر بخوبی جریان یابد.

– علاوه بر این،بیش از آغاز دوشیدن باید اندکی شیراز هر پستانک در کف دست دوشیده شود
تا اگر آلوده ودگرگون است با شیر های دیگر مخلوط نگردد.

– در شیر دوشی با دست، شستشوی پستان باید با ملایمت بوسیله آب ولرم انجام گیرد
و یا با یک پارچه نرم وتمیز که آب ولرم فرو برده شده باشد،
پستان را پاک و تحریک کرد.

با پارچه خشک وتمیز نیز می توان همین مقصود را انجام داد.

– ظرفی که برای دوشیدن انتخاب می شود،باید کاملا پاک وتمیز بوده ودهانه آن متناسب با حجم پستان گاو باشد تا از ریخت و پاش شیر جلوگیری گردد.

– در آغاز شیر دوشی که پستان پر از شیر است،فشار انگشتان به پستان باید کم باشد تا گاو را ناراحت نکند ،
ولی هرچه پستان خالی میشود باید پر فشار افزود تا کاملاً پستان از شیر تخلیه گردد.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.