شیر دوشی با دست و شرایط آن:
– عمل شیر دوشی با دست باید در طرف راست انجام پذیرد و با خوشرفتاری و ملایمت شروع گردد.
– شیر دوشی با دست را بهتر است ابتدا با پستانک های قدامی شروع نموده و سپس پستانک های خلفی را دوشید.
– درابتدا برای اینکه پستان تحریک شود، باید آنرا ماساژ داد تا به اصطلاح رگ کرده وشیر بخوبی جریان یابد.
– علاوه بر این،بیش از آغاز دوشیدن باید اندکی شیراز هر پستانک در کف دست دوشیده شود
تا اگر آلوده ودگرگون است با شیر های دیگر مخلوط نگردد.
– در شیر دوشی با دست، شستشوی پستان باید با ملایمت بوسیله آب ولرم انجام گیرد
و یا با یک پارچه نرم وتمیز که آب ولرم فرو برده شده باشد،
پستان را پاک و تحریک کرد.
با پارچه خشک وتمیز نیز می توان همین مقصود را انجام داد.
– ظرفی که برای دوشیدن انتخاب می شود،باید کاملا پاک وتمیز بوده ودهانه آن متناسب با حجم پستان گاو باشد تا از ریخت و پاش شیر جلوگیری گردد.
– در آغاز شیر دوشی که پستان پر از شیر است،فشار انگشتان به پستان باید کم باشد تا گاو را ناراحت نکند ،
ولی هرچه پستان خالی میشود باید پر فشار افزود تا کاملاً پستان از شیر تخلیه گردد.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)