روشهای صحیح شیردوشی :

شیردوشی خوب و درست ، کاری است تخصصی که فقط در ضمن عمل می توان نکات ظریف و دقیق آنرا آموخت . بعضی اشخاص این فن و یا حرفه را زود یاد میگیرند ، ولی عده ای فاقد استعداد لازم بوده آنرا دیرتر یاد می گیرند . مسلماً علاقه و دلبستگی به این کار در این امر موثر خواهد بود ، حتی بعضی از اعمال و عادات بدی که در افراد شیردوش مشاهده می شود ، ناشی از عدم وجود تمایل و ذوق به این کار است .

در موقع شیردوشی ، باید هماهنگی لازم بین شیردوشی و ماشین شیردوشی از یک طرف و گاو دوشا وجود داشته باشد تا حداکثر شیر به دست آمده و به دنبال آن منفعت مورد انتظار را برای دامپرور را به ارمغان آورد.

مهمترین شرایطی که در یک شیردوشی باید در نظر گرفته شود عبارتند از :

۱ – عمل شیردوشی را باید در وقت معین و به طور منظم و در تحت بهترین شرایط انجام داد تا بالاترین مقدار شیر را بدست آوریم .

۲- عمل شیردوشی باید با رعایت کامل موازین بهداشتی انجام بپذیرد تا شیر تولیدی تمیز و از کیفیت بالایی برخوردار باشد .

۳- گاوها را باید بگونه ای دوشید که خطر آلودگی و ابتلا آنها به بیماری ورم پستان ، به حداقل ممکن تقلیل یابد .

۴- شرایط بدنی و کاری عمل شیردوشی ایجاب می کند که کارگر دوشنده شیر هم در محیط کار از وضع دلخواه و قابل پذیرشی برخوردار باشد و هم وظیفه ای که بر عهده گرفته بیش از قدرت و توان او نباشد .

1 پاسخ دادن

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.