کارگر شیردوش

نکاتی چند درباره کارگر شیردوش :

کارگر شیردوش باید در کار خود ماهر بوده و بتواند وظیفه خود را بدرستی و با مهارت انجام داده، تمامی شیر گاو را بطرز صحیح و تمیز بدوشد.

شیردوشی باید در نهایت آرامی و بدون اعمال ناراحتی و خشونت و با دست های تمیز و خشک انجام گیرد.
همچنین بی آنکه آسیب و آزاری به پستانک ها وارد شود با سرعت لازم انجام شود.
در هوای سرد، اگر پستان ها با دست های مرطوب و ناپاک دوشیده شوند، آمادگی بسیار برای ترکیدن و خشکیدن دارند.

در صورتیکه بعضی از پستانک ها کوچک و باریک باشند، باید با قدرت بیشتری شیر از آن خارج نمود.

لذا بهتر و آسان تر است که دوشنده ابتدا این پستانکها را دوشیده و سپس اقدام به دوشیدن سایر پستانک ها نماید.

معمولاً ۶ تا ۱۰ گاو ممکنست بوسیله یک نفر در ساعت دوشیده شود،

ولی اجرای این امر بستگی به سخت و سهل دوش بودن و مقدار شیر گاو و مهارت دوشنده دارد.

یک کارگر شیردوش ورزیده می تواند با دست در ظرف یک ساعت ۸ گاو را بدوشد.

این البته در صورتی است که شیردوشی طوری انجام پذیرد که تمامی پستان خالی گردد.

اغلب خالی کردن شیر پستان تا آخرین قطره میسر نیست. زیرا غدد مولد شیر مدام در حال ترشح می باشند.

از این گذشته، سعی و کوشش بیش از اندازه دوشنده در این مورد موجب اتلاف وقت خواهد شد.

میدانیم باقی ماندن قدری شیر در پستان هیچگونه ناراحتی برای گاو پیش نیاورده و موجب خشکی ناگهانی پستان نخواهد شد.

ولی نکته مهم و قابل توجه در این مورد که قبلاً نیز بدان اشاره شده است.

مقدار درصد چربی بالایی است که در شیر باقیمانده در پستان وجود خواهد داشت.

توجه :

شیر گاوهایی که بطور کامل دوشیده نمی شوند مقدار درصد چربیشان کمتر از شیر گاوهایی می باشد که کاملاً دوشیده می گردند.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.